Nordic Eco Smoke vill bli av med farliga kopior på marknaden

Prover från två copycat tillverkare av elektroniska cigaretter har visat sig ha mätbara halter av cancerframkallande ämnen. Ruyan, uppfinnaren av elektroniska cigaretter och Nordic Eco Smoke, hyllade den amerikanska myndigheten Food and Drug Administration's (FDA) senaste varning för osäkra och oprövade elektroniska cigaretter. FDA har nyligen testat produkterna från två USA-baserade copycat märken av elektroniska cigarretter och fann påvisbara halter av cancerframkallande ämnen i de båda märkena.

Hon Lik, vice ordförande i BJ SBT och Ruyan Group (Holdings) Ltd och original uppfinnare av den elektroniska cigaretten, berömde FDA för deras vaksamhet som ger konsumenterna säkerhet. "Ruyan uppfann elektroniska cigaretten för att ta itu med rökningens pandemi - människor över hela världen bokstavligen kvävdes av röken som produceras av traditionella cigaretter. Som uppfinnare av den elektroniska cigaretten, är vi djupt engagerade i att en långsiktig vision och att tillhandahålla en produkt som för rökaren är fria från de 4.000 kemikalier som finns i den brännande traditionella cigaretten".

Till skillnad från de många, olagliga, copycat tillverkare av elektroniska cigaretter och tillhörande produkter, har Ruyan omfattande tester som utförs av oberoende laboratorier och forskningsorganisationer för att kontrollera att deras produkter inte innehåller skadliga tobaksrelaterade kemikalier och är därför säkra för normal användning. Under de senaste fyra åren har flera respekterade, oberoende forskningsinstitutioner granskat Ruyans elektroniska cigaretter och övriga produkter, inklusive The Institute of Radiology & Radiation Medicine av Academy of Military Medical Science of China, Tianjin Center for Disease Control & Prevention, Kinesiska Center for Disease Control & Prevention, och Health New Zealand Ltd, under ledning av Dr Murray Laugesen. Utöver dessa undersökningar har säkerheten testats av det ackrediterade laboratoriet PONY för varje komponent som används i Ruyan produkter.

Läs mer på www.nordicecosmoke.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0