Världspatenterade originalet

Ruyan är ursprungsuppfinnare och innovatör av e-Cigaretter och har patent för Innovation, Design och Användning. I och med att Ruyan är ett Kinesiskt företag är alla patenten skapade i Kina men Europeiska patent finns också.
På den nordiska marknaden (likt i övriga världen) finns det kopior av Ruyans e-cigaretter som är de enda patenterade originalet i världen. Dessa kopior har i många fall säljare av olika nationaliteter som inte själva vet att dom bryter mot lagen och säljer kopior. Deras leverantörer av produkterna som är kopior säger att dom har design och/eller utiltiy patent på produkterna. Detta kan stämma då denna typ av patent ges till vem som helst för i stort sett vilken produkt som helst inom några veckor i Republikanen Kina. Ruyans innovationspatent har i domstol visat att dessa design och/eller utility patent inte håller och har fått skadestånd tilldelat av domstol från ett flertal tillverkare och säljare av kopior. Ruyans produkter är också noggrant testade. Varje komponent i produkterna är testade i oberoende laboratorier runt om i världen vilket vi har svårt att tro tillverkarna av kopiorna också gör. Vär därför försiktig med vad du köper för produkt och var säker på att du handlar en produkt från Ruyan.
 
Även i TV programmet Draknästet 2009 visades en kopia av e-cigaretten. I kontakt med personen som försökte sälja in kopian vägrar personen att dela med sig av produkten så att vi kan bevisa intrång i patent eller be om ursäkt för anklagelsen om så må vara. Med hjälp av Nordens främsta patent och jurist firma kommer Nordic Eco smoke framöver att kontakta dom som säljer kopior i Norden. Om inget annat kommer vi att med rättslig hjälp ta bort dessa kopior från marknaden.  

VIKTIGT! 22/7 2009 släppte Amerikanska FDA en studie (på nikotinfilter) som visade att e-cigaretten hade cancerogena ämnen. Dessa tester gjordes på 2 e-cigaretter av olika märken där båda är kopior av Ruyans patenterade original. 11/11 2009 släppte erkända FCRD Laboratories en studie som visar att Ruyans patenterade original INTE hade några spår av dessa cancerogena ämnen som hittades i kopiorna från bland annat märket NJOY, som säljs i Norden. Vi skickar gärna denna studie i PDF format om någon är intresserad och frågar efter den. Det är enligt oss väldigt synd att media inte har fått en korrekt bild om detta utan skriver generelt om e-cigaretten utan att ta hänsyn till att Nordic Eco Smoke säljer den patenterade original produkten där man alltså inte har funnit några spår av cancerogena ämnen.


Europeiska innovationspatent EP-B-1,618,803 samt EP-A1-173,065.
Vi är tacksamma för alla tips om produkter som kan vara kopior.

SÄLJER KOPIOR. Det finns flera Nordiska företag som säljer produkter från leverantörer vi idag vet tillverkar kopior.

Njoy (Njoysweden, Njoythefreedom).
Läs skrivelse från FDA 888-INFO-FDA.In the wake of the US FDA safety test results on two copycat products (including NJOY!!!) We are happy to report the results. Njoy’s products were found to have detectable levels of various carcinogens by the US FDA. 

Vi på Nordic Eco Smoke vet att flera företag säljer kopior av Ruyans original på den Nordiska Marknaden - vi rekomenderar våra kunder att noga ta reda på ursprunget/tillverkare av produkterna som säljs av andra företag så att ni inte råkar illa ut.

Andra företag som idag säljer e-cigaretter som inte kommer från originalpatenterade Ruyan eller som säljs via Nordic Eco Smoke är: *N*J*O*Y*, Xcigg, Smartcig, E-Smoke & OneCigg (RSA Solutions Göteborg), Elcigg, Nycigaret, Electronic Planet E Cigarettes (Värnamo), Nierle Media Group för att nämna några.

Läs mer på www.nordicecosmoke.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0